10 August 2011

Tak Patut Baca

Assalammualaikum dan selamat sejahtera

Selepas entry sibuk hal orang terus tak update. Idea hilang, meh siapa lagi nak putus tunang aku nak komen sikit.kiki.. Kepada Elia Jejari Runcing, harap bersabar, ada hikmah di sebalik kejadian, mana tahu dapat kawin dengan penyanyi nasyid macam Ina Mawi tu.

Sibuk sangat minggu ni, dengan nak tanda paper exam budak-budak ni. Sampai pecah kepala tengok kertas nak tanda, nasib baik la ramai tak buat paper 2 sebab malas nak pikir, jadi aku pun malas nak pikir jugak terus bagi bulat besar punya. kiki

Semalam bertaki dengan budak kelas, ko nak lawan sangat cakap dengan aku kan. Kau ingat aku ni nak sangat melayan sangat perangai kau yang entah pape tu. Gua tak tunjuk gengster gua, gua tak kisah lu mat tembam ka, taiko ka, gua tak heran. Ini ada sedikit dialog..

Budak : Ala, cikgu..saya doa cikgu bla..bla... *tak ingat dia cakap apa tapi benda yang sakitkan hati la*
Aku : Kalau sembahyang pun tak, macam mana Tuhan nak kabulkan doa awak.
Budak : Ok la, malam ni cikgu saya pergi sembahyang terawih.
Aku :  Sembahyang terawih la sangat, meh saya nak dengar awak niat solat terawih.
Budak : Tak pe la cikgu.. * tutup muka, budak -budak lain dah gelak*
Aku : Tak pe la macam susah sangat, baca je niat solat Subuh
Budak : ....* diam*

Ambik kau, niat Subuh pun tak tahu, nasib baik aku tak suruh baca doa qunut je. Geram je nak cakap " lu tunggu gua kat luar sekolah nanti " tapi malas je nak tunjuk gengster. Kesimpulannya entry ni takde perkara yang faedah, sebab tu tajuk entry "tak patut baca"

kan best kalau aku marah, aku jadi hulk..
mesti budak takut dengan aku..kiki


10 comments:

KiKiHanakO said...

ngeeeeeeeeeeeeee..takut! :P

Far8 budak baik said...

pehhh garang gile..
x nk lahh hntr anak
NF ti pi sekolah tu..
hahahahahahaha..
cikgu kan..kene tegas cikit..
cepuk je sorang2..
hahahaha

atyn bambam said...

garangnya cikgu ni

Ary ariasputera said...

takut tapi comel juak larrr...hehehe

nuruashia ♥ said...

woh.! ganaznyee muke die tyme mrh hek9!~

cik najihah said...

hahahah comel weh muke ko hahaha

meaw said...

tak garang pong :P

nabila faryzza said...

haha! ape bnda yg menyakitkan hati sgt tu? jap, kau ajar budak darjah bape ek?
budak skang, kecik2 lg mmg dh mcm tu.

Anis Adila Aris said...

@nabila faryzza

darjah apenya..dak form 4...kiki

nub said...

nsb baik ada ustazah garang anis adila aris.

harhar