06 August 2011

Merayu Baca Entry Ini

Assalammualaikum dan selamat sejahtera

Sayang-sayang sekalian, terima kasih sudi baca entry ni. Kejap ye ambil masa korang untuk baca entry ni. Dalam entry sebelum ni ada aku cerita yang aku masuk contest dan minta jasa baik korang untuk like gambar aku yang tak berapa cantik.

Sebenarnya aku mengharap sangat boleh menang contest ni sebab aku nak sangat muka aku di "makeup" kan sekali. Ye la, perempuan macam aku ni bukannya model, ada orang  make up semua. jadi nak sangat tengok macam mana muka aku selepas di makeup oleh Aleeya. Bagi aku tak menang tempat pertama pun takpe, dapat yang no last pun aku tak kisah, janji aku tersenarai dalam top ten.

senarai hadiah

Sebab aku nak sangat jadi aku tak kisah tebal muka merayu-rayu kat korang. Tolong aku ye, bila lagi korang nak tolong kotakan impian aku.kiki.. Cara-cara senang saja...

1. Like page "Aleeya's Touch"

2. Lepas tu  Like gambar aku pulak :)


Kalau korang aku dengan buat entry pasal ni ke atau suruh kawan-kawan like ke. Bagitahu ye kat comment ni nanti aku review mengenai korang. :)

Terima kasih kerana sudi baca entry ni .. sayang korang ketat-ketat.

5 comments:

kotak bulat said...

wahh..best nya hadiah2 dia..gudluck tau!

Syazwan Che Deraman said...

done!!.

muka kau mesti lagi lawa jika di make up..amat sesuai kot nk jadi model.hehhe

FatimahZahra said...

dah like :)
gud luck ye :D

sharifahzakiah said...

hakhak kesian pulak tgk anis ni, nk nges2 suh org like. sme laa sis pun mcm tu. rse mcm dh xdek muke dah. hahaha :D btw, gudluck tau :)

saNah said...

gud luck,,sape kta wak x cntik,,,wak cute n cntk ehhh,,,,,sanah doakn wak gar terpilih