22 August 2011

Kau Suka Aku Tak?

Assalammualaikum dan selamat sejahtera

Hai sayang semua, puasa tak hari ni? Wah, seminggu lagi kita dah nak beraya, baju raya dah beli belum? Kuih raya dah buat? Ini sebenarnya pendahuluan merapu yang tak berkaitan dengan entry yang nak diceritakan kejap lagi. Nampak macam seorang yang ambik berat tak? kiki

Aku tengok semua belog ada page kat Facebook, buat maklumat sayang semua, belog aku ni pun ada cuma tak menonjolkan diri aje. Tapi tiba-tiba je aku rasa aku perlu "publish"kan page tu untuk beramah mesra dengan kawan-kawan yang aku dapat kat belog ni. Facebook aku hanya untuk kawan-kawan yang dikenali aje, ye la nanti korang muntah lak tengok aku berjiwang wall to wall dengan bf aku. Lagipun aku bab-bab nak approve orang ni, tunggu mood datang dulu. Mood pulak datang dua tiga bulan sekali.


Jadi aku dah letakkan "Facebook Social Plugin" kat tepi belog ni, jadi kalau suka aku, eh tak, kalau suka belog aku, sila la LIKE beramai-ramai ye. Pastu nanti kita beramah mesra di situ :)


Alang-alang tu meh bantu aku, dengan klik sini.

like jika suka


6 comments:

Akito Boron said...

LIKE tak brmaksud suka. tp takpelah. I like LIKE

♥ MRS ZACKS ♥ said...

hehehe jom beramas mesra. opssss :P tersalah pulak. hak3

~bUih-bUih ciNta~ said...

btol tu..fb ni open siket kn, kalo kwn yg kita knal je ok la..

cik najihah said...

aku suke kau..
hihi..
banyak wooo fren request..
dasat

Taufiq Tiramisu said...

done liking. hehehehe. bleh ah connect through fb :D

Jom Tukar bloglist? : Segmen Tukar Bloglist

nuruashia ♥ said...

wow...2 rat lebeh tu hek9!~