11 August 2011

Day 8 - Pergaduhan Paling Teruk Yang Pernah Aku Alami

Assalammualaikum dan selamat sejahtera

Aku ni tak pernah la gaduh teruk-teruk sampai bertumbuk semua, ye la gadis lemah lembut mana la pandai nak bertumbuk, nak ketuk orang pun tak berapa pandai. Biasanya gaduh-gaduh biasa macam tak tegur, tak de sampai tarik-tarik rambut.kiki

Waktu ni aku form 2, aku gaduh dengan kawan aku sebab minat kat senior yang sama, last-last sorang pun tak dapat mamat tu. Gaduh tak tegur beberapa hari aje, lepas tu kawan baik sampai sudah. Dia ni la yang buat aku jumpa dengan Nurudin Nazrin, dah la tarikh aku couple sama dengan birthday dia.






p/s : Fiqah, kalau kau baca..aku sayang kau sangat :)



10 comments:

Syazwan Che Deraman said...

ooo.macam tu..dah jodoh tu.
heheh

khairul akmal azman said...

wah2..
lawan jd kawan ..
alhamdulilah

difficult easy. said...

haha. comel!

SoLy SoLicious said...

sape la senior bertuah tu..meh sini nk nengok ensem ke tidok..hehehe

sharifahzakiah said...

hehehe takkan nak main tarik2 rmbut lak kan :P

Anonymous said...

mak ai,,gmba aku msok entry blog ko lg...
aishh,,malu la sy...
btw,,thanks sgt2 yer syg...
really appreciate it !
bkn sbb aku la ko jmpe ngn 'PAK CIK' tuh,,tp ALLAH...
miss u a lot lah darling...raye nt jmpe la yek wahai cikgu anis adila...


truly,,,
-fiqazaini-
ur r my bestie forever..

cik najihah said...

mcm tau je cite ni huhu

nuruashia ♥ said...

hek9!~ comey jep anis dlm gmbr tu ehheh

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

heheheh, sgt comel... frends never end :)


Cik Bunga ditimpa eksiden, huwaaa.. sedihhh :(

Ain Atika Zailani said...

perrggghhhh sahabat sejati ni...ehemm..besar bear.