19 August 2011

Cerita Wajib Tonton

Assalammualaikum dan selamat sejahtera

Cuti sem 4 bulan memang heaven tapi aku ni tak ada la cuti mana, kena jugak pergi kelas cuma status aje yang berbeza. Sebelum ni aku yang buat lecturer pening tapi sekarang budak lak buat aku pening. Memang sekarang tengah menghitung hari ke minggu depan,tak sabar nak cakap kat budak " okey, hari ni last saya mengajar kamu semua, ok good bye".

Memandang 4 bulan duduk kat rumah, makan minum semua free, jadi tak sah la kalau tak tengok cerita-cerita free kat TV. Kebetulan pulak, kebanyakan cerita best masa aku kat rumah ni. Antaranya...

Isnin - Khamis
7.00 pm

Selasa-Rabu
10.30 pm

Isnin
9.00 pm

Selasa
9.00 pm

Jumaat
9.00 pm
Amacam korang layan tak? Rugi woo tak tengok. Biasanya kalau aku kata best ni, memang betul-betul best.


12 comments:

Rtp Farra Arisha said...

and now i'd been in mlsa on yesterday..for the first time i watch kasih alia..it's quite fun watching it..:))

Akma said...

yup!kasih alia and ramadhan terakhir x mis...

ishiko said...

tahjjud cinta out!
hahhaa.. pdahal baru je tgk sekali..
yess sy pun da stat cuti hari hoyehh~

kembatolo™ said...

kalo layan semua, tak sempat nak buat keje lain ler jawabnyee.. hahaha

L.e.e.z.a said...

yes! kasih alia yg xleh mis langsung.. berbuke dpn tv jeer ^__^

cik najihah said...

kasih alia..
aku x penah miss waa suke gile

sharifahzakiah said...

huhuhu kenape semua crita tu sy x lyn eh ? adehhh ~ duk umah sibuk mgadap lptop je. keh3

ehh yg part lg smggu tu sy stujuuuu !! hahaha x sbr nk ckp gtu gak :D

are_tik25 said...

sy suke stanza cinta.....=)

nuruashia ♥ said...

stanza cinte mne???????????????????

-ummi uzma & muhammad- said...

huhuhu best per cuti lelama.....takyah pening pk assignment, test, kuiz, exam....makan dah siap...kak ida masa last day mengajar kat kgv dapat hadiah 1 bonet kete...walaupun teacher ni garang sangat masa ngajar dulu....but till today i still remember those moment....nanti anis pon surely akan rindu ngan budak2 tu...

Anis Adila Aris said...

@sharifahzakiah

ish..knp x tgok?
rugi tau duduk men laptop je, nanti dah masuk u tak dpt tgok tv dah

Anis Adila Aris said...

@nuruashia ♥

selalu mis cite tu jadi tak ikut sangat..hehe
so tak tengok la..:D