25 August 2011

Aku Sangat Mengagumi Beliau

Assalammualaikum dan selamat sejahtera

Dia seorang yang cantik bagi aku, cantik luar dan dalam. Sejak dia berubah dan terus berubah menjadi lebih baik dan menjadi seorang idol ramai wanita. Aku pernah dengar ceramah dia kat kolej aku last sem, sangat menarik, seperti seorang kakak yang nasihatkan adik-adik perempuan. Suka sangat tengok kat Fanpage Wardina di Facebook, banyak sangat kata-kata nasihat. I hope i'll be someone like her, awesome in career, family and as a muslimah. :)







4 comments:

difficult easy. said...

suka jugak! latest, dia pergi ziarah rara zikry. concern lah dia ni. bagus!

cik najihah said...

aku pon kagu dengan die..bagus die ni..

SoLy SoLicious said...

wardina sgt lawa n lemah lembut..heeee

nabila faryzza said...

kte pun dah tengok video dia ni. seriously kagum gila. huhu
dah la lawa kan.