23 August 2011

Ainan Tasneem - Next Youtube Artist

Assalammualaikum dan selamat sejahtera

Hye sayang semua. Hari nak cerita pasal seorang lagi bakat baru yang dijumpai di You Tube, suara boleh tahan. Sebelum ni aku tak pernah lagi dengar pasal dia tapi selepas aku ditag oleh orang yang hack fb boyfriend aku pasal dia, baru aku tahu. Kawan Nurudin cakap si Ainan Tasneem ni muka macam aku tapi aku tak tahulah tang mana yang sama nye.


Tapi aku rasa muka Ainan Tasneem ni lagi sebijik dengan muka adik Nurudin Nazrin. Moh tengok, sama ke tidak muka diorang.

Ainan Tasneem

Zulaika Najwa
Ainan Tasneem ni pun ada buat lagu sendiri. I think she is next You Tube's Artist :)



Tamabahan: Adik aku pun ada orang cakap muka macam Nurudin Nazrin..

11 comments:

Syazwan Che Deraman said...

asal kau hide nama fb pakwe kau?
hehe.

jap jap..nanti aku nak tengok..dok layan lagu raya satt.

Syazwan Che Deraman said...

best jgak..comel penyanyi dan liriknya..heheh.

bila la aku nak buat lagu..
heheh.
jom kita buat lagu..aku nyayi, kau mian gitar..kau kan reti main gitar..

nuruashia ♥ said...

haaa...die ni laa yg nyanyi lagu cinta muke buku yg cover tu..hek9!~ nuru penah taruk lagu tu kr blog nuru..try laa dgr..sore die is better than njwa latif opssss :P

'IzzatyKhairuddin' ツ said...

ha'ah la , ainan tasneem tu mcm zulaikha najwa . sejibak . hee

cik najihah said...

pewit..adik ipar artis tuu ngeee

daya said...

sokong zaty ! same la muke future sister-in-law anis dgan ainan tasneem. :) tapi nak same dgan anis pun ade jgak. :)

♥ MRS ZACKS ♥ said...

huihhh dah laa lawaa, suara sedappp lak tu :)


mak aihhh lawa adik ipar anis, mcm kakak ipar nye gak ^^ aah laa sme ! huhu

Wani said...

uishhhh, awesome kan dia ni :D

fara said...

tapi,,tapi,, saya x suke die.... :( hahaha

Anonymous said...

sedap nye suara awk..tpikat lak at awk

Anonymous said...

ni mesti geng popular dekat sekolah ni..tak sukalah.