19 July 2011

Video Ngeri

Assalammualaikum dan selamat sejahtera

Amaran!
Video ni akan membuatkan darah anda naik serta merta, kepala akan rasa pening-pening lalat, tekak akan rasa loya dan anda tidak akan ada selera makan dalam jangka masa yang lama.


13 comments:

AfiekJibril said...

astaghfirullah al azim...sempooooottttttt tgk......lagu dah la lemau...lemah je dgr..haha...AKU SUKA GITU...GITU,GITU,GITU....alamak lagu ni dah lekat kat otak aku...siot...

AfiekJibril said...

tp tadi mula2 aku ingt anis yg pakai tudung tu...ahahha...

Syazwan Che Deraman said...

geli+ngeri

part 2:15 - 2:30 yang paling ngeri+geli.

anis aten said...

ades,buat malu jela...how they are going to be a part of the industry kalau macam ni..

cik najihah said...

gile nak tergolek aku

sharifahzakiah said...

ape kejadahnya mnri cmtu..adoiii adoiii...sbo jelah ~ huhu

Aimifiqa said...

geli dowh. eii. memalukan kaum je.

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...

ya allah...sakit btul jiwa tgknya..demam k-pop lg la ni. diorg ni xde cara lain ke nak promote diri dlm industri ni? byk lg pilihan yg ada. drp copy paste budaya luar, lebih baik angkat martabat budaya sndri. budaya kita identiti kita. honestly, budaya kita lebih cantik drp budaya luar..

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

Anonymous said...

bajek korea sgt mek2 nih..
x jd lorhh...gedik je lebih..
aurat tah kemana..
bkn main lg lintuk bdn nari2...
insaf2 kn la diri wahai hawa...

SumBody Me.. said...

yang bertudung pn nk k-pop jugak?haih..

Laila Majid said...

motif ade sorg ahli pakai tudung?hishhh

Adilia Ahmad said...

aq tgok WHI yg neyh.. azab weyh azab!!!!tergedik2 pempuan2 neyh.. adoii... stuju ngan afieq jibril.. tarian lemau.. mcm biskut chipsmore yg dah lemau.. yekk.. lagu pown x sedap.. membuatkan aq tutup tv trus kowt.. hahaha !!!

sekian...

nabila faryzza said...

ouh, memang gula gula ada yang pakai tudung ea?