12 July 2011

Rasa Ikhlas Ber"belog"

Assalammualaikum dan selamat sejahtera


Hai kawan-kawan, rindu aku tak? mesti hari-hari korang singgah belog ni kan nak tengok ada entry baru ke tidak,  tapi hampa tengok-tengok masih entry di takuk lama. *padan ke ayat tu, nampak di cikgu bm, kena sekeh*


Berbalik kepada tajuk entry, ye sekarang aku rasa aku IKHLAS BER"BELOG". Bukan macam dulu, mengejar traffic, mengejar follower, mengejar nama, mengejar macam-macam lagi. Lagi dikejar, lagi jauh apa yang dikejar tu "lari".


Sekarang apa nak dikongsi, aku kongsi. Tak kisah la seminggu sekali ke, aku tak frust! kalau dulu, memerah kudrat nak fikir apa nak ditaip.


Sekarang dah tak kisah pasal nuffnang semua bagai tu, kalau ada rezeki ada la. Kalau dulu, baca orang dapat beriban-riban, panas je hati ni, syaitan mula cucuk jarum, suruh dengki sana  sini. 


Sekarang tak pandang pun angka follower tu, kalau ada nak follow, follow la. Kalau dulu, sehari kalau tak bertambah mula lah gelabah nak cari follower.


Aku tak kisah semua tu, aku ikhlas ber"belog". Aku malas nak fikir fatamorgana dunia ni.
Aku happy macam ni. Contoh terbaik, belog Saya Anis.










11 comments:

тαк кenαl мαкα тαк cнεηтα ™ said...

comel ^^

тαк кenαl мαкα тαк cнεηтα ™ said...

sgt setuju ! dulu masa mula2 pon sy cm awak jugak, bila dah lama2, makin malas + tak tau nak cerita apa + cool ja :) hehe

shiema sufian said...

setujuuuu :) belog saya anis tu best lah :)

Syazwan said...

hehehe..
same la kita
hehehe

cik najihah said...

bile nak update banyak2 syg?

nabila faryzza said...

haha! kau pun layan ea blog budak yg kte bagi kat kau tuu. :)

Anis Adila Aris said...

@najihah fara

tengok la, ada cerita, aku update..hehe

@nabila faryzza

makin lama makin suka pulak..haha

Siti Safiyyah said...

rasa macam nak setuju je. hehe. kadang2 bila ss tulis entri yg mana masa tu perasaan ss rasa macam tu, entri tulah yg ramai baca.. macam mana ek nak cakap.. err.. harap paham la.. hehe

sharifahzakiah said...

hihi nti rindu kat anis mcmane ?? eh blog saya anis 2 mmg best laa. lagipun mcm novel sikit ayat2 dlm belog dye. jiwang karat gtu. huhu

nuruashia ♥ said...

alahaiii gonna miss u laa dear :(
btw, nomey <3 pakai spek:)

Akulah Pak Lan said...

jumlah follower tak menggambarkan jumlah readers..