23 July 2011

Kalau Bf Tak Pandai Nak Balas Mesej

Assalammualaikum dan selamat sejahtera


Aku ni konon-kononnya bercinta nak masuk 3 tahun tapi mesej dengan pakwe macam baru kenal seminggu. Tu belum masuk masa bergayut lak tu, memang aku je yang bagi untung kat Celcom tu. Nasib baiklah ada pakwe nak melayan, kalau tak layan, jadi lah macam kisah dengan orang-orang zaman dahulu kala.


Budak lelaki ni memang sinonim la dengan "game", kalau boleh nak buat bini. Tak makan, tak tidur takpe, janji "game" tu main sampai habis. Nasib aku la dapat pakwe yang memang fanatik dengan game sejak lahir kecik, aku ni ibarat lalat yang duduk terbang kacau dia main game tu.


Kalau korang senasib dengan aku, bagi mesej tak berbalas, bagi je mesej berbunyi begini kepada orang berikut..


Kenapa tak ada orang mesej aku ni, tepon aku rosak ke?


Kalau si simpulan membalas tetapi menunggu sejam berikutnya baru dapat mesej baru, kita hantar macam ni lak..


Eh, memang betul la tepon ni rosak, sejam sekali je mesej masuk. Kena beli tepon baru ni.


aku marah ni..

21 comments:

nuruashia ♥ said...

ahhaha..sabar keyh dear..kalo pkwe gamer mmg cmtu..nk2 yg kaki DOTA tu..mmg xingt dah kite ahahha

Syazwan Che Deraman said...

hahahaha..merajuk!.aku plak lain..makwe aku yang kaki game..hehehehehe..

sharifahzakiah said...

hahahaha sabar nis sabar. haha kelakar tul anis ni :D

Lieyda said...

same la.ssh betol la diorg nk bls msg kite kn.

AfiekJibril said...

wah muka anis marah mcm tu eh...

Anonymous said...

muke die mrh lg seram dr tu -_-"

Anonymous said...

muke die mrh lg seram dr tu -_-"

nabila faryzza said...

HAHA! good idea. nak tiru cara kau. harap2 menjadi. hahaha! :D

Ima Salsuzaima said...

ok lagi tu boyfen kaki game.aku ni dapat laki kaki game.ada je masa tak keje, memang game jugak d layannye. kita bw bercakap pun tak dilayan. sabo je la.

asamasin said...

xnmpk marah pon..huhu

Rtp Farra Arisha said...

hahahaha. muka marah camtuh lagi sweetttt dipandang. ehekhek.

naf. said...

memang sis.pakwe kte pun bz manjang men dota tak hengat dunia.sabar jeee!

aniswany said...

GOOD IDEA ^__^ NNTI NK KASI MSJ MCM TU JGAK LA =P

Иʋяʋ˩ Ǫʋяαттʋ˩ ΔιИι =Ɖ said...

kita senasib . boleh gyler tunggu msg dyeorg .. adoii ..

JOM KENALI SAYA DENGAN LEBIH DEKAT said...

tunang anna pun lambt nak bals msg..dia lebih suka call.... payah kot nak menaip...lagi tunang nana ni tak la pandai sgt bab2 menaip ni...

KecohAbes said...

huk3..normal la tu..laki2 kalo men game, yg len dia tolak tepi jap..hehehe~! ok ape laki gamerz.. dari dorg melepak xtentu arah.merayap sane sini kan.. :P

dax innocent said...

sme la ngn si azri tuh..

iyliabelagaksangat said...

ouh mcm bekesan jer rse.nk try lah:)
follow me back yer:)

pandangkedepan said...

ahahaa...terbaek nye alasan...mintak2 tak dapat msg mcm tu...ehehe...:D

Nur Azila Romli said...

senasib la kita.... tunang saya pun cm tu... apa yg pnting bg diorang game ngn kwn2 jerr... sedih :-(

nik lan nik mat said...

jgn mrh2..nnt ramai yg nak ngorat..hehe