09 July 2011

Jom Join Bersih

Assalammualaikum dan selamat sejahtera


Jom pakat join Bersih, kite berhak untuk melakukan benda ni untuk keamanan hidup.

gambar hiasan ihsan google

Baru bangun selepas dah 3 minggu tak bangun lambat.Kejap lagi nak start dah operasi "BERSIH" aku. Nak pergi Kuala Lumpur tu memang tak lah, aku nak join "BERSIH" anjuran aku sendiri aje, moh le kita mem"bersih"kan rumah! Banyak baju nak dilipat, dalam bilik tu nak disapu, cermin nak dilap, cadar nak dibasuh. 
Lepas ni "BERSIH" la bilik aku tu.
ada sesiapa berminat nak join?

tempat : rumah sendiri
masa: bila-bila pun boleh

peace no war :)

*gambar atas tak ada kaitan dengan entry, nak ambik perkataan "bersih" tu aje*


12 comments:

shiema sufian said...

waaaaaaaaaaah, chaiyokkk!

SoLy SoLicious said...

JOm bersih jom...heee...

entry kite same lah..... xsgka pulak..heeee

cik najihah said...

jom bersihkan toilet haha

SANDRA AZWAN said...

samelah...sandra pun join 'bersih' jugak.....membersihkan studio dan macam2 lagi...hehe

Meng Fikri said...

haha suspent je tgk tajuk.lol

difficult easy. said...

hahaha. kalau bersih yang ni, nak jugak lah join. haha. :D

SitiNurIzzati said...

ceh

Aliza Zeke said...

haha..igtkan nak join BERSIH 2.0 tuu

nabila faryzza said...

dah mcm kat asrama dah. weekend je, kena BERSHKAN asrama. hehe :)

Zulfahmi Abidin said...

selamat tak join.baru nak maki kalu join bersih tuh.^_^

jagat said...

peace no war..... =)

jagat said...

peace no war...=)