29 July 2011

Handsome Jugak Pakwe Aku Ni

Assalammualaikum dan selamat sejahtera


Selama ni kalau aku yang tangkapkan gambar dia mesti nak taknak. Senyum mesti terpaksa. Tapi bila aku tengok gambar ni * curi kat facebook tuan badan* aku tak berhenti senyum. " Handsome gak bf aku" hati kecik berbisik. Lepas ni kalau panjang jodoh, tak ada la aku risau waktu tangkap gambar pengantin. Tak adalah rosak gambar kahwin aku.kikiki

Tambahan
Aku ada letak benda ni kat belog aku
kalau nak cari apa-apa, google aje. Kalau aku ada cerita pasal tu, keluarlah nanti :)

13 comments:

SoLy SoLicious said...

ololo~ smpai curik kt fb ha... heheh...lain kali kamu ugut die spy syum bgambar..hehehe...

*bf kamu mmg encem n tampan la~ehehehe

puitpinky@yahoo.com said...

nape laki susah nak senyum ea?? laki sy pom g2...huhuhhu...senyum2 buat je...katernye laki lau senyum x nampak macho.....

aniswany said...

EWWAHH ,ENSEM BENO ^___^

HAPPY FRIDAY!

Sufy said...

smg berkekalan ye anis..Amin..;)

nuruashia ♥ said...

peewwwiiiitt :) hensem2..sesuai ngn anis syg =)

cik najihah said...

eh2..button kite same hahah

sharifahzakiah said...

hahaha kelako laa anis ni. ade ke mlu kat tmpt prsndingan lak. kui3 :D org laki ni kdg2 mmg susah beno nk bgmbo. huhu

cik siti said...

dulu dapat pakwe yg mmg susah nak bergambar.. skrg pnya pakwe... dia yg kaki bergambar.... sampai kite pulak yg.. ''ehhh. over plak dia' hahahaha

eiyna zhafirah said...

hehe . hope kkal :)

firazulaika said...

hehe . gamba buat2 ta perasan :)
hyee anis...
jemput jalan2 belog sye . kalau datang ketuk2 belog kite yee :D

amyzzskazz said...

saye kenal pak cik nih .. hihi.. :p

Anis Adila Aris said...

@SoLy SoLicious

dah banyak kali ugut tapi tak menjadi..haha

sepatu merah jambu said...

hahaha. soo sweett~