25 July 2011

"Follower Bertuah" diberhentikan seketika

Assalammualaikum dan selamat sejahtera

Oleh kerana broadband mengalami kemurungan melampau semasa hujung bulan, jadi nak tengok belog orang pun kena refresh beribu kali *over sangat sampai beribu kali* jadi aku kena stop dulu pasal entry "follower bertuah". Blogwalking pun diperlahankan buat seketika, jalan-jalan baca cerita je, lepas baca terus bla tanpa tinggal jejak.

Tapi aku ada projek baru nak buat ni, nampak seronok NuruAshia buat cabaran, aku pun nak jugak. Nuru pun ada jugak buat cabaran pasal " 10 days facts about your love challenge" tapi aku kena bincang baik-baik dengan pakcik Nurudin dulu kalau nak buat cabaran tu, kalau tak dia mengamuk tak tentu pasal. Nak cerita pasal dia dalam belog ni kena bagi royalti. Baik aku cerita pasal aku je. Ye dok?

nuru..pinjam :)

2 comments:

cik najihah said...

mcm bes je:)

sharifahzakiah said...

nak buat gak :) boleh ? hihi