22 July 2011

Follower Bertuah #7

Assalammualaikum dan selamat sejahtera

Follower yang bertuah untuk hari ni ialah Nabila Faryzza atau nama pendeknya "Eja"


Aku pilih Eja ni sebab dia nak sampai hentak-hentak kaki, bergegar belog aku ni.


Nabila Faryzza ni boleh kira sebagai best friend di zaman u. Kami satu kelas dari sem 1 diploma sampai dah masuk degree pun satu kelas. Pernah menjadi roomate dan housemate selama sebulan. Orangnya kecik-kecik aje. Tapi bak kata orang dulu-dulu " kecik-kecik cili api". Moh le terjah belog si Eja ni.


6 comments:

Adilia Ahmad said...

aq pown nak gak weyh.. !!
*sambil goyang2 pokok kelapa...
huhu

fifie zahram said...

nak jugak!

unieMARKS :) said...

tumpang nak dapatkn tuah. boleh ? hee :D

Rahmad said...

wah kalau mcm tu i pun juga lah! nak juga! "hentak2 kepala kat laptop"..ahhah

sharifahzakiah said...

hbes laa anis, semua dh hntak2 kaki kt blog anis nk jdi follower btuah :D

nabila faryzza said...

haahaha! thank kak anis chantek! kena hentak kaki dulu baru dapat kan :)