20 July 2011

Follower Bertuah #6

Assalammualaikum dan selamat sejahtera


Sorry sangat semalam tak sempat nak buat entry " Follower Bertuah" dan tak tahu siapa nak dijadikan insan bertuah tu. Hari ni ikutkan tak ada idea nak jadikan siapa tapi lepas je dapat comment dari seseorang yang sangat dirindui, terus rasa nak mencalonkan dia :)


klik untuk pembesaran maksima
Siapa lagi kalau bukan Cik Cintabunga  yang lama sangat menghilang dalam dunia belog. Rindu sangat coment-coment dari Cik Bunga dan entry Cik Bunga yang best.


Cik Bunga ni cantik tau orangnya, jom la singgah belog dia dengan klik banner.

Cik Bunga... Welcome back

4 comments:

sharifahzakiah said...

welcome back cik bunga !!! :)

anak encik morad said...

nak jadi follower bertuah jugak. tak kira nanti taknak bagitau pasal ptptn ! <--ugut. haushauhauhau :D

BalqisHusna ♥ said...

alahai~ agak agak bile eh nak jadi follower bertuah kak anis adila eh? sob sob :D

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

sayang ;)) thanks... auhhh, terharu... makin b'tambh kate2 semangt yg cik bunga dpt... thanx dearrr ;))