18 July 2011

Follower Bertuah #5

Assalammualaikum dan selamat sejahtera


Lambat sikit hari ni tak bermakna aku lupa nak mencari "follower bertuah" untuk hari ni. Tak sempat nak berjalan jauh-jauh mencari orang yang bertuah, ambik yang memang aku dah kenal, senang sikit nak kutuk-kutuk..kiki



Blur bukan sebarang blur, budak "blur" ni la dekan setiap sem, tak kira diploma atau pun di degree. Nampak biasa aje tapi pandai woo. Dia ni bekas laki aku sebab mati berjuang menegakkan negara, jadi aku janda beranak tiga dia la. Tapi itu semua hanya dalam sebuah cerita, dunia realiti tak ada apa.

Dia bukan saja "pandai", tangan penuh seni, dalam belog dia macam-macam hasil seni. Bukan saja bab conteng-conteng, gambar yang di ambil pun superb. Ada bakat :)

Belog ni pun pernah di "review" Ben Ashaari.Nak tengok tang mana "blur" tu, pergi la klik laju-laju banner tu. 




6 comments:

Elih Japahar said...

Jom terjah!...

KimiCnoL said...

bertuahnya..bila plak saya nak bertuah nie..hehe

perempuan suka lelaki tak suka??

Syazwan Che Deraman said...

emmm..simple dan kemas blog nie.
follow :)

Siti Safiyyah said...

terjah..!!

AfiekJibril said...

oi!!..LEHA review blog aku...T___T nanges kejap....sedih..terharu...n aku masih tengah cari idea nak buat utk ko punya hari tu...hehe...thanks weyh... :)

alif haris said...

dah kene terjah ^^ hehe