17 July 2011

Follower Bertuah #4

Assalammualaikum dan selamat sejahtera


Puas pikir siapa la nak jadi follower bertuah hari ni, tadi lepas bangun tidur waktu petang lepas rancang macam-macam dengan adik aku dan akhirnya semua tu tak jadi, aku pun bukak belog dan tengok ada mangsa boleh jadi bahan buat entry..kiki * baca dengan sepantas yang mungkin*


Awat aku selalu jumpa belog yang comel aje ni, mesti Nanad Hasnan ni bukak belog aku dan hati dia terdetik " eee, comelnya belog Anis Adila Aris ni macam belog aku, follow la". *dialog hanya rekaan semata-mata*. 


Dalam belog dia ni kan banyak sangat kartun yang comel-comel ciptaan Nanad sendiri, tak caya bukak la tengok, tak rugi menjamu mata kat belog yang comel-comel ni. :)



6 comments:

SoLy SoLicious said...

waahh...dah smpai 909 dah followers die...tahniah~

sharifahzakiah said...

weee comelnyaa katon dye macam anis adila :D

BalqisHusna ♥ said...

woahh . follower dia da 909+ . congrates ya :) Alahai~ bila la nak jd follower bertuah kak anis adila. Hoho :D

nuruashia ♥ said...

wow...909 tu ehhehe :)
congrates dear <33

nanad said...

hoho..timekasih cik anis adila ^_^
first time view blog ni terus terpikat nak follow ;D

Cik Asma BLuppy said...

ramai nye follower..
tahniah.=)