25 July 2011

Day 1 - Lagu Yang Aku Dengar Hari Ini

Assalammualaikum dan selamat sejahtera

Bermulalah cabaran membuat entry selama 30 hari yang berkaitan diri aku. Hari pertama " lagu yang aku dengar hari ini". Sememangnya aku ni bukannya jenis suka sangat nak dengar lagu, sebab tu aku tak berapa suka belog yang ada lagu ni. Lagu kat laptop ni pun jarang aku pasang kecuali aku bosan sangat.

Lagu ni aku dengar masa on the way nak balik dari sekolah tadi. Sebenarnya banyak je lagu aku dengar dari radio tadi tapi lagu ( Cinta Muka Buku) ni pulak terlekat kat hati. Lagipun aku pernah jumpa si Najwa Latif cuma malu-malu nak tegur. Jumpa kat surau shopping complex uh, bagus budak ni solat tak tinggal.

enjoy :)

2 comments:

nuruashia ♥ said...

ehhh..sme laa ngn nuru..mse nuru wt cbrn ni day 1 pon nuru dgr lagu ni ehheheh

sharifahzakiah said...

suke jgk lagu ni ^^