31 July 2011

Apek Tiada Orang Ketiga

Assalammualaikum dan selamat sejahtera


Sangkakan panas sampai ke petang, rupanya hujan di tengah hari. Apek (Khairul Fahmi Che Mat) akhirnya memutuskan pertunangan bersama Elia. Tu la, orang kata, zaman bertunang ni banyak cabarannya. Bercinta bertahun-tahun tak ada berlaku, bertunang kejap dah putus. Tu la, mak aku cakap, nanti tak payah la nak susah-sudah bertunang, kahwin aje terus. Harap Apek dan Elia menemui kebahagiaan.

Sumber : Metro


11 comments:

CikHanis said...

isk takotnye :( jgn ada yg dengki sudah la.zmn skrg ne mcm2 kan.

EYFAalias said...

kecik2 dah tunang tu yg banyak masalah. ehhee

Wani said...

aiyoyo .
amma appa "___"

sharifahzakiah said...

heemmm retissss kan..lagi laa byk dugaannye. gosip sana sini...

Queen F said...

baru berapa lama ek diorang bertunang? haihh macam2 kan sekarang..

nuruashia ♥ said...

baik jd retisssssssssss kt blog jee ahhahaha..tp seyes cuak..ermmm..apek tu baik kot..nuru penah jmpe die ngn tunang die kt kbmall..so sweet tau dorang :) hope dornag xpts huhu

Elih Japahar said...

Kesian kat Elia...Apek ni no 2 Mawi,dah popular tunang di putuskan..!

Elih Japahar said...

Kecik2 dah tunang bukan masalahnya..tetapi kekuatan jiwa menepis segala masalah tu,ramai jg yg tunang awal tp ok gak..aku dah tunang tp aku bukan mcm apek & mawi lol :P

atyn bambam said...

dugaan dorang time tunang . dorang dah la sweet together2 . and elia tu my senior dekat skola dulu . hope dorang okay2 je la .

Far8 budak baik said...

tu ar kn...hahahaha
harap2 jumpe lah awek lain..
apek mmg cool kah kah kah
=)

cik najihah said...

aku pelik la..
adoiyai..
tu la jangan nak tayang sangat,..
huhu...oh my apek hahahah tetibe