22 July 2011

Apa Yang Di Cari?

Assalammualaikum dan selamat sejahtera

Tajuk entry konon-konon macam seorang mak tanya kat anaknya yang kehulu ke hilir cari sesuatu. Padahal nak bagitahu apa yang di cari oleh masyarakat dunia ni hingga sampai ke belog yang kudus ni.

sumber ikhsan : Nuffnang
akuqute, Anis Adila Aris, anis adila semuanya berkaitan dengan aku. No wonder la kalau cari kat google keluar belog comot dan comel sikit-sikit ni. 

Blogger cantik- Wah, google dah boleh detect siapa yang lawa aer. kiki..  Padahal aku ada entry pasal blogger cantik

Tutorial selendang Hana Tajima, dulu aku ada buat entry untuk video untuk pakai ala-ala Hana Tajima tapi akibat rasa diri tu macam gedik sangat dan ditambah pakcik Nurudin yang marah sebab nampak leher dan ditambah takut umur tak panjang, siapa nak padamkan video tersebut bila aku dah tak ada, jadi aku padamkan.

Hari ni berapa haribulan Syaaban- Eh kau, bangun kejap tengok kelendar sudah la, beria sangat nak google ni kenapa? 

Diploma Ukur Bahan UiTM- kos ni best, moh le apply :)

4 comments:

nabila faryzza said...

memang dah serasi blog anis adila dgn akuqute tu. hehe :)

sarasuteramaiya said...

populor la kawan saya nie ..:)

Rahmad said...

banyak juga keyword masuk..hehe

nuruashia ♥ said...

wawhhh..promote kos nmpk ahahha :P