13 July 2011

Aku Memang Tak Boleh Nampak Benda Comel

Assalammualaikum dan selamat sejahtera


Guess what? 

A. Baju nak pakai pagi esok tak iron lagi
B. Baju kena jahit silang pangkah semakin bertambah
C.Belog aku makin comel
D. Satu malam aku hanya habiskan masa depan laptop

Semua jawapan A, B, C, dan D adalah betul.

Aku memang tak boleh nampak benda-benda yang comel ni. Bukak belog comel ni, dan omj belog dia sangat la comel. Laju-laju suruh buat tutorial buat belog comel macam tu. 


Tapi orang macam aku yang tak reti sabar ni menggodek belog ni dan terhasillah seperti yang korang tengok belog aku  sekarang. Tak ada dah backgroun comel-comel cam tadika, sekarang budak u pakai vintage lak. Thanks Daya, you inspired me :)

vintage backgroun lagi :)


Aku tambah butang share supaya senang aku nak share kat Facebook. Tak payah aku bersusah payah berhadapan dengan word verification yang panjang tak ingat.
Nak jugak? moh klik sini dengan pantas.


nanti setiap wall aku share.. :)
*angkat-angkat kening*

hebat tak aku?
*muka berlagak*



8 comments:

cik najihah said...

sengal...bibir besa hot nyah hahaha

SoLy SoLicious said...

gambar yg last tu xtahan..hahaha....comel kowt jadik lagu tuh~

Akulah Pak Lan said...

besar gila bibir...haha

daya said...

yeay !! blog anis dah comel. geramnyaa. kalau anis dekat uitm sri iskandar. laju-laju dah pegi jumpe. :)

daya said...

yeay !! blog anis dah comel. geramnyaa. kalau anis dekat uitm sri iskandar. laju-laju dah pegi jumpe. :)

AfiekJibril said...

suka background ni...manis sikit...hahha..oh ye...aku nak tmbh butang share tu jugak ah...aku pon malas nak post2 pastu kena word verification tu..haha

ehana said...

muka belagak ni sgt HOT..hahaha

taqiyue said...

fuuuh muke berlagak mmang gile berlagak! haha