19 July 2011

Aku Budak Cute

Assalammualaikum dan selamat sejahtera


Title entry ni bukan aku yang cakap, tapi "Aku Budak Blur" yang cakap. Aku terpegun sangat hasil karya mamat ni, suruh la buat satu *ye la, aku tak popular mana nak orang buatkan dengan rela hati* dan tercipatalah hasil seni yang sangat awesome! Serius budak blur ni memang kreatif, cantik gila dia buat. Tak percaya cuba tengok sini.




tq afieq jibriel.
boleh la jadi laki sekali lagi :)


10 comments:

SoLy SoLicious said...

perghh..nak jugak2..teeheee...

sharifahzakiah said...

mmg trpegun gila tgk hasil ni. tgk gk kt belog dye. huhu dye buat by hand ke ?

Elih Japahar said...

woww! memang kreatif lah..

Syazwan Che Deraman said...

macam lampu lip lah raya je;)

Syazwan Che Deraman said...

macam lampu lip lah raya je;)

AfiekJibril said...

haha..same2...kalo ada tempahan lagi..insyaallah akan dipertimbangkan...ceywah..haha..
jap2 boleh jadi laki sekali lagi?...so aku bukan laki la sekarang?...T____T...haha

bobotAZMI said...

canteknye. nice

Adilia Ahmad said...

anis, maafkan afieq kerana dy lembab cket.. aq pown paham mksd dy bley jd laki lg skali tu...
tp anis, sanggupkah anda berlakikan 'hantu; tu???
hehehehe

BTW, nice job...

shiema sufian said...

nak jugk :)

EYQASARA said...

cantiknye.. (^^)