06 June 2011

Sayang Sekalian, Disini Ada Pengumuman

Assalammualaikum dan selamat sejahtera



Terima kasih yang tidak terhingga kepada korang yang sangat HOT sebab join Bloglist "Mencari Blogger HOT" yang aku buat semalam. Tak sangka ramai yang join, setakat ni dah ada 66 blogger HOT yang tersenarai. Serius korang memang HOT.


Buat masa ni aku tak sempat lagi nak terjah dan komen-komen kat belog korang sebab tak ada masa dan line broadband yang lembab ni. Balik kerja tadi pun laju-laju masukkan link belog korang dalam bloglist "Blogger HOT" kat side bar ni. Siapa yang tinggal link tapi tak tersenarai, sila letak link korang kat entry ini.

Dan satu lagi,  aku akan berhenti "Mencari Blogger HOT" tepat pukul 12 malam ni sebab terlalu ramai yang dah join. Aku takut nanti ramai sangat, aku lepas pandang belog korang. Tak apa, lain kali aku buat lagi ye.Kepada sesiapa yang salah faham, ini bukan contest tapi hanya bloglist. Aku tak mampu lagi nak buat contest..hehe

sayang korang :D

ada lagi lebih kurang 2 jam lagi, korang nak join :D



9 comments:

Syazwan said...

terima kasih kerana memilih saya ;)

kotak bulat said...

thanks~ :)

Nadya O'Conner said...

nad dah join..yeah..:)

| princess SchaBieber | said...

ala kesian die.. heheee :)

cik hani said...

sama.. line ni pun selow..

kembatolo™ said...

err.. gua tak join, tapi gua nak komen jugak. boleh? hehe

nurul atiqah said...

dah nampak disitu. haha ^^

asiah_najihah said...

thanks anis..(^_^)

sharifahzakiah said...

hihihi dh tersenarai ^^ tq my dear :)))