02 June 2011

Saya Tak Ada Dara, Saya OK

Assalammualaikum dan selamat sejahtera
*tajuk entry tak berkaitan dengan aku*


Sorang lagi buat entry tak pakai otak, sorang lagi buat entry nak melonjakkan nama dalam dunia blogger ni, sorang lagi sanggup aibkan diri untuk popular.


jgn ingat dlm dunia ni aku srg je tade dara ! pkir sbelum ckp . YEAHH . aku jujor la dgn korang , AKU DA PERNAH MAENpuas ? ade ke org nak mngaku mcm ni ? takkan punya .. bia org nak pandang hina kat kita . asalkan kita ade MARUAH DIRI ! thankyou :)
( copy paste dari entry "kesah apa aku bukan virgin")

Dik, akak nak nasihat sikit ni. Memang la dalam dunia bukan kau sorang je tak ada dara sebab dah berlambak perempuan ada anak tapi kau sorang je buat kerja macam ni, mengaku kat belog yang kau tak ada dara.

Mintak maaf la dik, lepas akak baca entry kau ni akak mencarut kat kau. Dua perkara kau tak fikir sebelum buat, satu tak fikir sebelum main, kedua tak fikir sebelum post entry ni. Ada maruah diri apa dik kalau diri sendiri dah cerita kat satu dunia yang kau dah tak virgin.

Tu la dulu suruh belajar elok-elok waktu sekolah, kau borak dengan kawan kat belakang. Jadi macam ni la, kau akan menyesal apa yang kau buat. Bak kata orang "jangan buka pekung di dada". Baru je aku nasihat kat entry ini..adoi.. 


12 comments:

Mr iZzo (^^,) said...

dunia akhir zaman.....

ザイダツアズニ said...

sape2,,ecehceh sebok je na tau huhu..
ermmm baek xpayah bagitau coz mengaibkan diri..
tapi cam bangga lak dye xad dara..

JIJI YU said...

ehhe nak wat citer cam tu...private la..aku ade jumpe blogger wat citer sal kemut2..gilakkk..

Anonymous said...

bce jgk pasal bdak perempuan ni.sgt mnyedih kan.nmpk sgt pemikiran sempit.anyway,marilah kte doa2kan bdak perempuan ni berubah instead of msg2 cerita pasal dia merata kat fb, twitter n blog pastu mncarut2.maybe dgn doa kte bley bantu dia kan. <3

sharifahzakiah said...

whoaaaa pengakuan berani mati btol. bg link sket nis budak mne yg takde VIRGIN tuh. ish3

AfiekJibril said...

aku dah agak dah ko mesti akan post entry pasal ni....lps aku baca blog dy je aku terus bkk blog ko...hahaha...
budak ni kena check balik maksud MARUAH DIRI tu....dah la mmg dah hilang maruah diri...pastu sebok heboh pasal dah tak ada dara...ishishish....
bertukar2 boyfriend plak tu...

bobotAZMI said...

kelaka kann .HAHA :)
mmg bengong jek statement!

nuruashia ♥ said...

ape banganga budak tu??? ish3..die memalukan diri sendiri..bukan nk insaf :)

Zulfahmi Abidin said...

bagus. anda seorang yg perihatin. aku pon baru bace blog dak tuh smlm. sikit lak kan org comment.

Rahmad said...

pemes suda dia tu..
masuk paper harian metro..

waN Mohd Salim said...

femes dah dak tu

Siti Muafifah Amsah said...
This comment has been removed by the author.