20 June 2011

Result Tak Tinggi Janji Cantik

Assalammualaikum dan selamat sejahtera


Mari kita start bercerita mengenai result exam yang aku dah tahu hari jumaat lepas. Nampak sangat dah berkulat baru nak cerita kan tapi peduli apa aku, janji ber"update" belog aku ni.


cuba teka berapa pointer saya..hehe
Sebenarnya cuak jugak nak dapat result kali ni sebab result pertama masa degree ni, ramai lecturer cakap senior ramai tak lepas kalau budak fast track ni. Tapi Alhamdullilah semuanya ok, even tak dapat dekan tapi ok la untuk permulaan.

Berbaloi la result tu dengan apa yang aku usahakan. Dah suam-suam kuku je study, memadai la dengan result pun suam-suam aje. * kena tak simpulan bahasa tu*  Sem depan cuba lagi. Nak tahu perjalanan masa exam tu, klik sini.


9 comments:

zety madu said...

congrats sis..

[sutera kasih] said...

ok la tu dear..hehe tp awal2 sem ni lah peluang target pointer bgus, sbb sem akan dtg nnti, mcm2 dugaan & assignment pun melambak2, so ambik peluang awal sem so sng menten nnti sem akan dtg..good luck dear ! :)

cik najihah said...

anis..congrate..
:)

SitiNurIzzati said...

macam 3.33 jer.hehe..bdaway.cogratz yo ! pass pun da gempak sangat2 kowt;)

profwacko said...

congratz... kasi tinggi lagi pointer next time!!

JIJI YU said...

haha..pehal banyk sgt conteng rsult ko..

sharifahzakiah said...

congarate syg :)) mst gempak ni. sje takmau tunjuk. hihi

Nur Hani said...

alhamdulillah :) tahniah yea :)

Rahmad said...

congrats..
result aku hancur bekecai..