05 June 2011

Kerana Nora Elena

Assalammualaikum dan selamat sejahtera



Tengah hangat cerita ni kat tv3 sekarang. Kalau dulu Nur Kasih, lepas tu Adamaya, sekarang ni Nora Elena lak. Eh perasan tak, semua cerita yang HOT ni mengisahkan percintaan lepas kahwin. Mesti yang tengok cerita ni berangan kan diri sendiri jadi macam tu kan.
Kalau tak banyak mesti sikit kan? Betul tak? Ye la siapa taknak husband baik plus super duper handsome macam tu. Memang perfect la nak buat laki cuma tak pandai sembahyang je.

Aku tengok ramai post kat fb, jatuh cinta dengan Seth Tan. Sebagai contoh..


Macam-macam page dibuat kat FB untuk cerita ni, antaranya Kami Suka Seth Tan Dengan Nora Elena. Ramai tengok cerita ni, budak lelaki pun layan. Pakwe aku sorang je tak layan.
Aku bagi meseg kat dia " b, nanti jadi macam seth tan ye". Dia call aku, "kenapa anis nak b jadi setan"? 

nasib la dapat bf tak layan cerita melayu..adoi


8 comments:

JIJI YU said...

aku tak tgk pon citer ni..bile die kuar tb weh..

shiema sufian said...

ngeh ngeh ngeh :) sweeet :) nora elena bestttt. ta bole tgk dekat tv shiema download :)

cik siti said...

pakwe kte pon x lyn cte melayu.. langsung.. lagi la... haha

nabila faryzza said...

haha! sengal punya nudin. xde feeling langsung. ahkz! nasib baik pejai layan. :)

sharifahzakiah said...

ahahaha :D biaselah org lelaki kan :D

uchu said...

nak bercinta lpas kawen gak la..hahaha
dah mabuk nora elena....

Nur Azila Romli said...

Nora Elena mmg best...Saya pun nak future husband saya cam Seth Tan... Tapi xtau la bleh jadi ka tak cm tu... Huhuhu..

wanie m'nJ said...

xpnh2 sy akan tgk citer tu kat internet. nora elena la drama yg buat sy nak tgk lg kat tnet.. haha