03 June 2011

Jenis Belog Yang Aku Suka Baca ( series 1)

Assalammualaikum dan selamat sejahtera


Adoi, tadi masa kerja mcam-macam idea aku nak buat entry baru, bila dah mengadap depan laptop ni terus blank. Ni pun dapat idea nak buat entry ini lepas baca belog Yuyu Zulaikha.
Selalu macam ni, kalau aku baca belog dia mesti dapat ilham nak buat entry..hehe
Lagipun entry ini berkaitan dengan Yuyu Zulaikha ni. Serius ini bukan entry nak bodek yuyu tapi memang ikhlas dari hati aku.


gambar tak ada kaitan dengan entry
Aku ni boleh dikatakan silent reader la kat belog dia. Aku malas nak komen sebab komen dia banyak sangat, lagipun apa yang aku nak komen pun dah ada blogger lain komen. Tapi setiap entry yang dia buat mesti aku baca. Nak tahu kenapa?

  • Penulisan dia sempoi gila, aku suka cara dia olah apa yang ada dalam kepala otak dia jadi satu entry yang best. Bila baca tu macam dia tengah cakap dengan kita.
  • Setiap entry dia ada isi. Bukan setengah orang, buat entry merapu je banyak. Contoh terdekat belog Anis Adila Aris ni. Aku banyak dapat ilmu dari dia. Banyak jugak apa yang dia tulis terkesan kat dalam hati aku ni.
  • Dia la satu-satunya blogger yang tulis enrty panjang berjela tapi aku akan baca setiap perkataan dalam entry tu. Aku taknak miss satu pun apa yang dia taip.
  • Serius tips yang dia bagi sangat berguna. Aku ambik apa yang dia ajar, sebagai contoh macam aku buat sekarang "boldkan isi-isi penting"
  • Belog dia kemas, tersusun je,sedap je mata memandang, tambah pulak header yang gila comel sebab rama-rama tu. Si pari-pari yang kehulu kehilir tu pun comel jugak.haha

yuyu zulaikha
banyak lagi jenis belog aku suka, nanti aku bagitahu lagi.. ( gatal nak buat series, ingat cerita nora elena ke)

9 comments:

d i a n a said...

kta2 hot ku::sy2!kekehkehkeh

.m y z. said...

saya pun jadi silent reader je. hehe :)

y u y u Z u l a i k h a said...

arghhhhhhhhhhhhhhhhhh!! terkesimaaa! ishhh! adila dah buat akak jadi extra pemalu laaa :')

mekasihhh mekasihh! yang bagus amik sebagai pengajaran, kalau teruk, minta maaf ye sayanggg <3

hugs<3,
Yuyu Zulaikha

nuruashia ♥ said...

awwww...blog cik yuyu tu mmg best..!!!!! awwww...

JIJI YU said...

aku ngn yuyuu tu same je kot..cume die kiut je..

Siti Safiyyah said...

waahhh ss pon dah blaja sesuatu dah ni. hehe

FatimahZahra said...

blog kak yuyu memang best , cara dia olah ayat sangat menarik :)
tapi blog kak anis pun best jugak , dua2 saya suka baca :D

cik heroin said...

yg ni smua org suka. haha

wani said...

saya pun suka yuyu juga. dia comel, eh kak anis adila pon comel juga. wink :)