18 June 2011

Entry Tak Berguna

Assalammualaikum dan selamat sejahtera


Seperti tajuk entry, serius entry ini tidak berguna. Kalau tak nak baca pun tak apa, cepat laju-laju tutup. Terima kasih yang masih membaca. woo, lama benor tinggalkan belog nie sendirian. Puas hati korang, tak melambak keluar kat dashboard korang entry dari Anis Adila Aris.


Babe, start je aku jadi cikgu hari tu, masa tak adalah bz mana. Aku pun bukan banyak kelas nak kena ajar, minggu lepas banyak relief je sebab tak dapat jadual lagi tapi tak tahulah kenapa malas sangat nak update belog. 


Start khamis, memang busy gila, banyak benda berlaku. Aku pun banyak benda nak story, ok la kan, lama tak update, ada la bahan sikit nak mengarut dalam belog ni. Cerita pasal kat sekolah, atuk sakit, drive jauh dan bagai-bagai. (bagai-bagai tu salah cara penggunaan, dalam exam jangan guna)


btw, nak sangat ucapkan terima kasih banyak-banyak yang masih sudi baca belog busuk ni even tidak berupdate dan sudi komen. ok la, penat. BYE :D


kami dapat pointer yang sama :D

9 comments:

Syazwan said...

mana kau menhilang beb?..rindu aku tak?

SoLy SoLicious said...

wahh..jadik cgu..
selamat malam cikgu..hee

izatul fazlin said...

dh lame tggu entry terbru anis adila aris.. :)

visit me,
http://izatulfazlin.blogspot.com

Siti Safiyyah said...

ok sama2.. ^__^

sharifahzakiah said...

rindu kat anis laa yunk. ptutlaa lme x update belog..

Diana said...

cikgu tuuu..salute!! :D

Wani said...

padan la dah lama tak datang sini .
huhu

alif haris said...

ye la da jadi cegu kan .. hehehe .. bz ngn ank murid la tu :)

nuruashia ♥ said...

miss u ler dear :(