05 June 2011

Dayana AZ Giveaway, My Favourite Number!

Assalammualaikum dan selamat sejahtera



Nombor kegemaran aku ialah 0 kerana aku rasa macam tak serabut je kalau nombor 0 nie. Kalau nombor telefon aku tak ada nombor 0 tak sah, dari mula-mula pakai telefon, dah macam-macam nombor aku pakai, semua ada 0. Ini tak bermakna markah aku masa exam banyak 0 ye..tak..tak..
Kepada kamu semua, moh le join giveaway ni, banyak kot hadiah menarik menanti korang antaranya.....

  • ButikPinkku yang akan sponsor , shawl semestinya ! Berapa ? Korang percaya tak 10 ! I repeat SEPULUH ! 
  • Syafeika Edora yang akan sponsor, 1 chibidle (SE made doodle) worth RM 10 untuk seorang blogger.
  • Lulu Caldina yang bermurah hati untuk memberi review blog untuk 2 orang (sticky post selama 24 jam) ! Buat blogger yang ada banner, boleh tampal dekat LULU PAGES selama sebulan.
  • Mas Ahmad Safwan yang insyaAllah akan sponsor beg duit, maybe purse, maybe wallet.
  • Sylista Fashion akan beri pilihan 2 daripada 3 hadiah (2 pairs of earring, Canon Ink for Printer, Buku 'Buat Duit dengan Foto' published by PTS) 
  • Izreenatasha akan memberi HADIAH EXCLUSIVE yang sekarang ni rahsia ;) . 

nak join klik banner :D

4 comments:

Siti Safiyyah said...

err.. dazana ke dayana name dia? hehe. macam ss suka no 46. tak sah nombor tepon kalau tak 46. :P

Anis Adila Aris said...

tq dear tegur silap tu...hehehe

no 6 pun kita suka gak :D

Rizwan Ewan said...

wan pun suka nmbr 6.. 2 nmbr tarikh lahir wan.. 6/1/1994 =)

hehe.. jalan2x sini ~ bosan duk umah..

Dayana AZ said...

hehehe, no 0 tu mcm simple an :) .

good luck n thx join!