12 June 2011

Aku Tidak Seperti Dulu

Assalammualaikum dan selamat sejahtera


Hari makin hari mood nak ber"blog" makin berkurang, aku tak ada idea nak diluahkan, tak ada apa nak dikatakan. Semakin hari semakin hilang keghairahan nak menaip di dalam belog ini. Aku rasakan "kosong", kegembiraan ber"blog" makin lama makin lenyap. Tolong aku, kembalikan kegembiraan itu. 



12 comments:

☀ Izzaty Hedry☀ said...

semangat dear.!..=)


meh zaty hembus dai nak bg semngat ..:P

shiema sufian said...

alaaaa, jangan la macam tu akak, nanty tkde orang da nk komen belog shiema. nanty shiema hilang seorang kawan blogging -.-' bersemangat laaaaa.

Syazwan said...

rajinkan blogwalking,
rajinkan drop comment kat blog dashboad.
nanti semanagat blog akan kau dapat ;)

JIJI YU said...

meh la aku bomohkan

nuruashia ♥ said...

puh puh puh...kembalikan laa semangat sahabat sy untuk berblog huhu :)

izatul fazlin said...

sEmangAt!!!!

Amey said...

loh? kenapa macam tu? semangat2!!gambatteh!!

sharifahzakiah said...

sama laa kita T__T xtau nak tulis ape skrg. kalau ade idea pun , mati cmtu je sbb busy. huk3

bact. said...

ala..
kalo lu dah tanak blogging.
abes gua nak tgk gambar sapa lagi kat last entri ha?


hahahha

De'din said...

jom2 !
baru lepas putus asa ja nih,,
jom bangkit bersama berblogging
keep blogging
=)

nabila faryzza said...

weyh! sama dohh. HAHA! busy laa. balik kerja je, dah letih. adeyh! :l

alif haris said...

alaa jgn la cmtu .. come on ! come on ! awk boleh .. :)