25 June 2011

Aku Bukannya Reti Bergaya

Assalammualaikum dan selamat sejahtera


Aku ni suka sangat tengok perempuan-perempuan yang cantik ni. Untunglah badan jadi cantik. Tapi kadang-kadang rupa tak cantik mana tapi bila kena gayanya, cantik jadinya. Serius nak sangat pakai baju yang meletop-letop macam orang lain tapi aku ni bukan berani. 


Kalau korang tengok, gambar aku dalam belog ni banyak gambar sama je sebab aku ni kalau keluar pun pakai biasa-biasa aje.Jeans, t shirt dan sarung je tudung dah cukup. Jangan terkejut la kalau nampak aku kat dunia realiti tak macam gambar dalam belog ni


kalau pakai lawa-lawa x boleh duduk suka hati macam ni
macam makcik-makcik je aku pakai
cardigan + tshirt + jeans

kalau dating pun sama aje

kalau kat kolej, aku pakai macam ni aje

pergi jalan Kuantan pun pakai macam makcik
Perasan tak, gambar dalam belog aku ni pun banyak nampak muka aje. Sebab aku pakai aje tudung, tepek bedak sikit lepas tu tangkap gambar. Padahal pakai baju tidur aje. Ok dah pecah rahsia. Bye

gambar contoh 

16 comments:

Chegu Zubir said...

kecantikan tidak hanya luaran tetapi dalam juga

jom sertai
Komen Entry dan Dapat Ganjaran

Wani said...

cantik la kak anis ni .
huhu

ehana said...

dah ckup okeh dah..hehe

Princess Nur said...

Tetap comel je akak tengok :-)

cik hani said...

nak pakai ape pun xpe..
asalkan kite berani..
kan..

akiN aMar said...

ok je..u still look cute la..:)

Bluewendy said...

hihi..walaupon tak pandai bergaya, tapi sangat cumey okies! yakin ngan penampilan kita.. lain org, lain citarasa..=)

farahin nasir said...

kalo dah cantek.. pkai ape pun mesti cantek punye.. :)

JOM TENGOK AKSI GELEK-GELEK

FatimahZahra said...

alaa tapi kak anis cantik apa . muka dah lawa so senang je la nak pakai apa2 pun nampak cantik :)

nuruashia ♥ said...

mak aihh blog die dah kaler pink hik3...
btw, kalo dh cntek, xpakai bju2 berfesyen pon dh cntekk... mcm anis :)

nurAMALLINA said...

Awak dah cukup cantik la Anis :)

cik najihah said...

aku suke gamba yang no 3..sempoi..
weh2 cane nak tuka background belakang ni..
cantekkk

eyza fareeza said...

kamu cantik lor.....
;)

Miss N said...

saper kata tak reti bergaya? pic kat header tu, cun apa.. lagi2 tang tudung tu, ada style la :D

KecohAbes said...

xpe..slow2 blaja fesyen2..nti cantek la tu..hehe~!

aizadalias said...

wowooott ^^