01 May 2011

Tips Sehari Dapat 100 Follower

Assalammualaikum dan selamat sejahtera


Bila korang bukak entry ni, mesti laju-laju tengok jumlah follower aku kan. Tak payah tengok, aku bagitau..Ada la dalam 500++ follower aku tu. Ye la, aku baru buat belog ni baru 5 hari, pastu terus ramai camni follow belog aku. 


Kenapa best sangat ke belog aku ni?


Siapa yang dah lama baca belog ni tau la kot yang aku menipu. Tajuk entry pun dah tipu.haha.Aku pun tak tahu macam mana nak tarik follower sebab benda ni terpulang kepada tuan badan la. Lain la, kau bomohkan orang suruh follow belog kau. Tapi macam tak berpada-pada je, nak buat doasa besar sebab belog.


Mesti korang bengang gila bukak belog aku, baca entry sampah macam ni kan. Dah la pagi-pagi buta dah buat dosa menipu. Aku mintak maaf la ye menipu pagi-pagi ni. Gini la gayanya kalau tak ada idea nak update belog. :)
i'm sorry

16 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

ahahahaha siap nak pggil tok moh x menahan..

ermm sis kagum gak kalau ada org leh dpt 100 sehari..nak dpt sorang pn menangis dik hukhukhuk

Jahidih Saili said...

Assalamualaikum.
haha.tajuk mmg panas..
follower seciput mcm blog sy ni mmg pantas mbaca entri sebegini..
apapun, tQ ya.

memel said...

x pe. lame2 banyak la tuh.
mane tau esok ad +300 follower lepas baca en3 ni ke. heee ;)

suha said...

hehehe setuju ngan mr.jahidih

Wani said...

haha ! tak baik tipu tau ~ hoho

k h a i r i y a h said...

huff,dahsyat!

cik najihah said...

sengal..haha

nabila faryzza said...

ergh!! rasa nak unfollow plak blog kau ni. bhaha! tipuuuuu. bluwek! :P

k Lee :) said...

alahai baru jea nak tawu specialnya ape . HAHA
wakenabeb

Anis Adila Aris said...

mintak maaf la ye semua... teman ni tak tahu nak update ape..haha

:D

zulfadli zulkifli said...

hahaha..
siott

RaraPuing said...

eleh si cantik ni !! cubit pp dia kang heee

phee ungu said...

: geram , muke macm LJ , seriously !

meLLy! said...

oke, tertipu. huhu

myra said...

haha . tahniahh .

ifarizatul said...

boleh ye pakai bomoh ? hehe