05 May 2011

Tinggal Satu Paper Lagi

Assalammualaikum dan selamat sejahtera


Akhirnya tinggal satu je lagi paper untuk sem ini iaitu Construction Law, exam hari Isnin ni, lepas tu cuti sampai empat bulan.


Lepas tu boleh la kerahkan sepenuh tenaga nak majukan belog ni, cita-cita nak tanding Yuyu Zulaikha, rasa-rasa boleh tak? lepas ni muntah darah la korang baca entry aku. 
*cakap nak gah je kan Anis Adila, entah buat ke tidak*


Lepas tu, akan ku gegar dunia belog ni, nak kunjung mengunjung ke belog orang lain. Nak tambah kawan-kawan dunia belog ni. Siapa rasa nak aku ziarah, meh tinggalkan link belog korang kat entry ini
Tapi aku akan bermula 15 Mei ye sebab 11 hb sampai 14 ada hal sikit. Persiapan nak kahwin.


tak sabor beno nak cuti panjang ni :)





5 comments:

sharifahzakiah said...

Gudluck my dear (; teruskan perjuangan keyh ! :))

memel said...

gudluck for last paper.! yeah. ;)

Chubby Panda said...

gudluck anis.... kalau xdapat nk jwb...serula nama ecah...hehehehehe....

Jahidih Saili said...

Salam.
mg dpt mjwb dgn baik..

sue said...

: Gud luck anis..=)

tp siyes ke yg kawin 2??

http://suehazrie.blogspot.com/