23 May 2011

Tag Wajib

Assalammualaikum dan selamat sejahtera


Mrs Chenta @ Mrs VIP ada tag semua yang join contest " Inner Itu Saya Punya" wajib jawab soalan yang ditag. Oleh sebab wajib, kalau tak buat jadi berdosa kan.


5 Tarikh Penting
23 Jun - Hari pertama cek hidu oksigen ( sebulan lagi, jangan lupa bagi hadiah kat cek )
25 Februari - Birthday bakal suami
12 December - Couple dengan bakal suami
20 Januari - Birthday insan tersayang, Rosilawati Yusof aka mama HOT
5 Oktober - Birthday hero hidup aku, md Aris Idin aka Abah HOT

5 Perkara Yang Dibuat Semalam
 Makan pizza dengan bakal suami sampai kenyang gila
Main pusing-pusing macam patung dengan bakal suami sampai pening
Jalan-jalan dengan bakal suami sampai penat
Online sampai dah tak tahu nak buat apa
Tidur sampai pagi :D


5 Perkara Yang Buat Korang Happy
Bila ada yang cakap "Eh Anis, kau nampak makin kurus la " 
Bila rasa diri ni disayangi oleh ramai sangat orang ;D
Bila ada yang sudi keluarkan duit masa aku nak beli sesuatu
Bila hangout dengan kawan-kawan yang memang sekepala
Bila ada yang puji even tak ikhlas..hehe <---- bakal suami selalu buat


5 Sebab Jawab Soalan
Sebab Mrs VIP kata wajib. Kalau tak buat nanti dosa.
Sebab tak ada idea nak update belog. Jawab tag pun jadi la.
Sebab tak tahu nak taip apa dalam belog .(macam sama je jawapan dengan atas)
Sebab dah lama tak jawab tag.
Sebab aku mengantuk (ada kaitan tak?)

5 Orang Blogger Yang Di Tag

3 comments:

sharifahzakiah said...

sy pun kne jawab jugak ke ??? huhuhu kalah soalan upsr neh :D

cik najihah said...

yaw tenkiu haha
dasat menang contest haha

RaraPuing said...

hehehe rara nak join ley tp i free hair la. teehee :))