14 May 2011

Setelah Seharian Menunggu

Assalammualaikum dan selamat sejahtera


Dari pagi tadi tak habis-habis bukak bukak blogger.com, tapi benda ni je asyik keluar dari tadi, aku refresh banyak kali pun yang ni jugak keluar.





Dah degil namanya, padahal dah terang-terang cakap "blogger is currently unvailable" tapi gatal jugak nak refresh banyak kali. :)
Banyak cerita nak story ni, tunggu...... *dah tak bukak belog sehari, ayat dah lintang pukang*

4 comments:

||aLeaSaRa|| said...

samalh kite sis.dr pagi lagi kat office dah jadi termenung kalahkan dugong.hampeh betullah.hrp jgnlah kena macam ni lagi.dah namanya blogger mana blh tak buka blog blh gila meroyan.

cik najihah said...

da lame ke weh benda alah ni ?

holaulala said...

Hai! sye tag awak kat sini.

http://holaulala.blogspot.com/2011/05/segmen-sayang-awak.html

jom join kalau sudi :)

memel said...

bende nih memang menguji jiwa. nasib baek post yang hilang tu ade balik.hehe