07 May 2011

Selamat Hari Ibu Mama

Assalammualaikum dan selamat sejahtera


Aku sebenarnya tak tahu bila Hari Ibu sebenarnya, tapi tengok ramai dah wish "Selamat Hari Ibu", so aku pun taknak ketinggalan zaman.


So, kepada Rosilawati Yusuf dan semua wanita yang bergelar ibu, emak, mama, ummi, mommy dan lain-lain nama panggilan, aku ucapkan "Selamat Hari Ibu". 


ni la mama saya :)
my bff


Memandangkan adik perempuan aku kecik lagi, jadi tak boleh la aku nak ajak gossip, jadi mama aku la yang jadi mangsa tadah telinga dengar apa yang aku nak cerita. 

Aku pun selalu buat barang mama aku macam harta aku, mentang-mentang size sama, semua benda nak pinjam. Gambar first tu, tudung dengan baju, dua-dua mama punya.

Aku tahu mama senyum sampai ke telinga bila orang cakap " Eh Sheila, ni adik ke anak kau?" Jadi mama yang nampak muda atau aku yang nampak tua sekarang.

Mama selalu bagi kata-kata ugutan macam ni kat kitorang kalau tak reti jaga barang sendiri     "lain kali, jangan nak mintak pape dah dari ma, ma taknak bagi" tapi kalau kitorang mintak pape, ma tetap bagi. :)

Mama tetap mama yang terbaik bagi kami bertiga, I love you so much. *mesti mama nangis kalau baca belog aku ni sebab dapat anak yang sweet macam aku* hehe

WE LOVE YOU  MAMA :)

7 comments:

sharifahzakiah said...

mama anis cntik :) mcm anis . hehe anak dye ikut mak dye :) selamat hari ibu mama :)

cLeO zaRa said...

such a lovely mom u have !
same-same cantek. ^_^

for my mama too! I <3 my mom !
Slmt Hari Ibu.

akuNAJWA said...

mother's day is every second sunday in May. tapi kalau ikutkan, everyday is a mother's day kan kak? :P

`*•♥•r i n a (◕‿◕✿) e u r i n a..❤.•*´¨ said...

cantiknya mama anis.. patut la anis pun cantik gak.. (^^)v

HonEyBuNNy said...

selamat hari ibu..

cntiknya mama kamu....patut la awk cantik..;-)

Munirah said...

sama aje muka anak beranak :D

RaraPuing said...

SI CANTIK wish kat mama u Happy mother day .. Mama u lawa macam si cantik jugak :))