11 May 2011

Ramai-Ramai Budak Af, Aku Minat Dia Je

Assalammualaikum dan selamat sejahtera


Dah start cuti ni, boleh la layan AF. Aku lagi suka tengok diari AF dari konsert tapi aku tak berapa suka Diari AF9 ni, aku lagi suka yang dulu-dulu. Bila diorang cakap dengan kamera, diorang tak ade la macam cover sangat.


Cakap pasal Akademi Fantasia ni memang tak asing la dengan undian sms ni. Korang pernah tak undi budak AF ni? Kalau korang tanya aku, aku pernah sekali je undi, iaitu Akim. Mula-mula dulu aku tak minat mana dengan dia ni tapi lepas je dia tukar style rambut. Meleleh aku tengok dia ni. Tengok konsert dia kat rumah je pun, macam dia ada depan mata aku menjerit-jerit nama dia.


transformasi :)
Aku minat dia sebab muka dia ada ala-ala budak ni kot

di mata aku la, tak tahu la orang lain..

Tapi sekarang ni aku dah kurang sikit minat dia sebab dia gosip dengan Stacy. Tapi sikit je la tak minatnya, kalau aku jumpa dia, memang aku kejar la, ajak tangkap gambar banyak-banyak.haha.. nak aku letak lagi gambar dia lagi. "Mintak maaf ye Nurudin Nazrin"





6 comments:

cik najihah said...

alahai hensemnye pakwe aku tu pewit hihi

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

nasib aweknye tak macam muka stacy lak....kihkih

Anis Adila Aris said...

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN..

nasib baik.. tak nak la muka macam die..haha

Anis Adila Aris said...

cik najihah

pakwe aku ngaku pakwe ko pulak..grrrr

Jahidih Saili said...

hensem pakwe anis ni..hehe..
mmg byk perubahan slps dia tkr gaya rambut..mkn brgaya dr sblm tu.

sharifahzakiah said...

amboihhhh hnsomnye nudin. dah mcm akim :P hakhak