11 May 2011

Mereka Yang HOT

Assalammualaikum dan selamat sejahtera


Semalam KIC ada update pasal dia letakkan widget link blogger yang rajin komen. Terus aku lak yang excited sebab memang aku dah lama cari widget ni. Ye la, sebenarnya aku segan, kalau ada yang datang komen entry aku ni tapi aku tak komen balik. Bak kata pepatah melayu "kita berbudi orang berbahasa"*ada kaitan tak?*


jadi aku telah gantikan bloglist aku yang dulu dengan list nama-nama mereka yang selalu lepak-lepak kat belog aku ni yang dinamakan sebagai Mereka HOT. Jadi lepas ni, kalau korang rajin yang komen belog ni, rajin jugak la aku komen belog korang. Tapi tak bermakna aku tak pergi belog yang tak rajin komen, jangan risau, aku singgah jugak.:)



Terima kasih KIC sebab bagi link macam mana nak dapatkan widget ni :)

11 comments:

l a l a , S h a h e i l a said...

nak hot jugak lah..hehe

RaraPuing said...

wah kite num3 tu terharu sudah !!

Thanks si CANTIK :)

Jahidih Saili said...

Assalamualaikum..wah.rupanya saya trsenarai antara yg hot kt sini..hehe
tQ anis..

saya_arief said...

nak jadik hot.

memel said...

wahh..hot nye sis.! =))

Wani said...

ehhh , tu saya ! nombor soplohhh , haha

sharifahzakiah said...

yeahhh yeahhh kita tersenarai ^_^ ni yg syg anis lbeh ni :) mne ek nk cri widget ni dear ? :)

cik najihah said...

pewit
no 2 lah hihi

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

alamak..kant0i n01 ;)

fara said...

saya:(

nabila faryzza said...

yeah! tersenarai jugak kann. HAHA!

alaaahai, farah sedih weyh! haha! :D
kau kena aktif sikit farah. rajin tinggalkan komen. okay! cewahh! bg tips kat farah plak.ahkz!