17 May 2011

Berita Terkini Hanya Di Hujung Jari

Assalammualaikum dan selamat sejahtera


Zaman IT sekarang ni, kita dah tak payah susah-susah dah nak jalan kaki atau bawak motor atau bawak kereta ke kedai runcit hujung kampung nak beli surat khabar.
Bukak laptop, search sikit, kita dah boleh dapat tahu pasal isu semasa dunia. 


Sebelum ni kita dengar mymetro, nst.com dan banyak lagi untuk baca berita online tapi sekarang terdapat satu lagi laman berita yang baru iaitu MyNewsHub.



Terdapat dalam Bahasa Inggeris dan Bahasa Melayu. Korang boleh pilik je nak baca dalam bahasa apa. Selain itu, berita yang dipaparkan pun adalah berita-berita yang terkini.
Walaupun baru tetapi dah boleh dianggap setaraf dengan laman berita yang lain.

Malah MyNewsHub lebih senang untuk dibaca kerana susunan berita yang ditunjukkan lebih teratur. Selain dari membaca, korang pun boleh komen dan menang. Senang kan! 
Terdapat juga aktiviti Treasure Hunt yang akan tamat 23 Mei ini. Sempat lagi nak join.

kalau taknak diumpamakan "seperti katak di bawah tempurung", jom la ramai-ramai serang 


6 comments:

penyisir rambut said...

thx der...
suke bace paper,,yg pnting tlg lah jgn ade sal liwat...

sharifahzakiah said...

berita di hujung jari , antara nak ngn taknak je kan :)

sabenazakey said...

serang mynews hub,.

HonEyBuNNy said...

tunggu kejap...

ila pun nak serang neh..hehe

LALA shaheila said...

hehe..berita dunia takper, politik2 yg tak bagus kurang

Rtp Farra Arisha said...

dunia skrggg dah makin maju dan serba canggih..so that would be so easy for us to doing something good esp for searching latest news on any webs, right :))