11 May 2011

Artis Coment Kat Facebook

Assalammualaikum dan selamat sejahtera


Kan semalam aku ada post pasal satu kumpulan yang akan meletop tu kan, Forteen dan ada la salah satu seorang ahli kumpulan comment link aku. Bila aku add, siap approve and tulis kat wall aku lagi. Tak kisah la korang nak cakap, " Eleh, bukan artis popular pun" tapi at least ade lah kan, nanti dia popular jugak kan. Ni baru la namanya retisss...hehe



ni ditulis di wall fb aku k :)
kalau korang nak tengok making off video klip "berdua bersatu" sila ke fanpage Forteen.

7 comments:

Anis Nasri said...

fuyoh ! fuyoh ! howt gitew..

RaraPuing said...

uwaaaaaaaaa ni y jeles ni heheheheh

nabila faryzza said...

fuyoo! mamat jambu post kat wall dia la. fuyo! fuyo! HAHA :D

Anis Adila Aris said...

Anis Nasri

haha..boleh la lepas ni pasang skandal ngan retisss lak..haha

Anis Adila Aris said...

RaraPuing

jangan jelous sangat ..:)

Anis Adila Aris said...

nabila faryzza

alangkah bagus kalau ameerais yang komen..haha

sweetsugarsoursalt said...

hahahaha. ~