14 May 2011

Aku Pun Nak Jugak Buat Projek

Assalammualaikum dan selamat sejahtera


Sangat teruja tengok gambar-gambar project X by Annas Easkey. Ala projek yang cik epal join tu, yang main conteng-conteng baju dan muka tu. Fatin Liyana, Ayun Ayunar dan Maria Elena pun ada join tau. Kalau nak tengok gambar-gambar mereka, meh laju-laju like AnnasEaskey Photography, korang juga boleh like gambar untuk 3rd round project X.
Rambang mata weh nak pilih mana satu sebab semuanya awesome!! 


cek buat projek sorang-sorang je .

7 comments:

Munirah said...

haha..ni pun nk main cat jugak ke.

Anis Adila Aris said...

munirah

ni main conteng-conteng syok sendiri namanya

cik siti said...

http://suriz-on-click.blogspot.com/2011/05/i-have-to-stop-following-you.html

mmg rugi tak pergi gak hari tu.. hohoooo

misz fae said...

hehe..tapi unik kan dorg wat c tuh..fae pon teringin jugak nak cat2 muka neyh..hehe;P

Jahidih Saili said...

Assalamualaikum..
eh, dah menjadila..hehe
sbr je lah..insyaAllah anis akan ada peluang suatu ms nanti..

[sutera kasih] said...

hehe kreatifkn dorg..

sharifahzakiah said...

hehehe 2laa pasal. jeles tgk dorg kan :P xpelaa anis, kte wt projek kt paint pon jadilaa :P