01 May 2011

Aku Nak Main Laptop, Kau Pun Sibuk Jugak

Assalammualaikum dan selamat sejahtera


Rasa bersalah pulak dengan entry menipu pagi tadi, lepas ni tak buat dah entry menipu ye.
Malam ni banyak beno ulat-ulat berterbangan ye, mengejar cahaya lampu. Apa kejadahnya, bukan kenyang pun duduk kat tempat cahaya ni wei. Adoyai..buat semak je kat screen laptop aku ni.


semak gila dengan binatang ni
perhatian kepada kawan-kawan blogger sekalian : buat waktu ni saya tak ada masa nak balas comment korang dan pergi jalan-jalan belog korang. Ini pun update belog laju-laju, lepas tu off.. nanti saya dah free, dah habis exam, saya ziarah belog korang laju-laju k. Korang letak la link belog korang kat page Belog Anis Adila Aris, insyaAllah, nanti saya pergi jenguk tapi lepas exam la ye.


12 comments:

cik najihah said...

hahah die nak teman ko lah tu

diana said...

hahha!! cun ar!! ulat-ulat tu pn nak jugak berteknologi..hehhe

.........cP~ said...

salam.

:) serangga sekarang dah makin moden..

http://secukuprasasebuahcerita.blogspot.com/2011/05/bila-air-mata-berbicara.html

zulfadli zulkifli said...

http://zulfadlizulkifli.blogspot.com/

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

alohhh...meh cik bunga spray pakai ridsect mehhh ;) hik..hik... teros blur lappy tu kanggg ;)

Cik Bunga bukak langkah neyh, jage2 haaa... adehh, dehhh

RaraPuing said...

dia pon nak blogwalking jugak hehehe

sue said...

: Nak komen ye, kalau xbg pn dh komen pun..hehehe...nice bolg ^__

p/s : jemput la tgk blog sye ye http://suehazrie.blogspot.com blog yg simple je, tp still nk buat..=)

Anis Adila Aris said...

cik najihah

teman la sangat, buat nyemak je..haha

Anis Adila Aris said...

diana

ye la agaknye, nak belajar buat belog gak

Anis Adila Aris said...

.........cP~

tue la bukan nak lepak kat lampu, lepak kat laptop..haha

Anis Adila Aris said...

♥.::cintabunga™blogspot::.♥

habis la laptop teman..hehe

Anis Adila Aris said...

RaraPuing

belog untuk serangga..haha.. menarik. :)