02 May 2011

Treasure Hunt Online Season 3 ----> Menangi Hadiah Menarik

Assalammualaikum dan selamat sejahtera



Mynewshub.my adalah portal berita yang baru dilancarkan dan mereka telah membuat beberapa aktiviti seperti "Komen Dan Menang" dan Treasure Hunt Online yang telah masuk musim yang ke-3 yang akan bermula pada 9 Mei ini.

Treasure Hunt Online adalah mencari jawapan daripada petunjuk yang terselit di dalam berita MyNewsHub dan kumpulkan jawapan sebelum tarih tutup penyertaan. Kalau nak tengok contoh Treasure Hunt Online Season 2, sila klik sini laju-laju. 

Tak payah nak bersusah-payah, korang komen je kat mana-mana berita di Mynewshub.my, korang akan dapat hadiah yang menarik. Apa lagi..rezeki jangan di tolak :D

Kalau nak tahu dengan lebih lanjut sila layari Fanpage MyNewsHub di Facebook.

pissssttttt : jom klik like di bawah untuk berkongsi berita ni dengan kawan korang

8 comments:

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

amboiii...dsa giler hadiah nie dear, heheheh :P

Cik Bunga dapat FREE lagi, ahaha... jangan jeling cik bunga eh kalau JELES, heheh

Mrs.Yie said...

adik masuk ke contest tu?kalau masuk akak wish gud luck ye :)

Anis Adila Aris said...

♥.::cintabunga™blogspot::.♥

best kan hadiah tu, ikutkan nak join nanti..
nak dapatkan DSLR...hehe

Anis Adila Aris said...

Mrs.Yie

InsyaAllah, x tau la nak join ke tidak..hehe

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

wahh..cube jela..mn taw rezeki kamo kan nnt ;)


SAPE BOLE TOLONG CIK BUNGA INGATKAN PASAL NIE, PLEASEE :(


cik bunga bengang ar publish entry tp tak kuar kat d/board.. da tukar ke auto pon die mintak kite set date & time utk publish.. tolonggggg~~~~ :(

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

c i n t a b u n g a HENNA PRE ORDER just ready! :)

Pembawa_Wacana said...

Wahh...macam menarik contest tu... kalau la dapat top up rm20 pun jadik la kan..ha ha ha

RaraPuing said...

wah menarik betui klu dapat dslr wah x tidor la asek bergambo jer HAHAHA