04 March 2011

Tak Makeup Pun Cantik La

Assalammualaikum dan selamat sejahtera

Sape cakap make up je boleh cantik. Edit gambar pun boleh cantik tau. Sebenarnya malam tadi tak ada kerja, tangkap gambar dengan free shawl dari Butik Alesya.
Tangkap gambar pakai camera telefon aje, mane la ada duit nak pakai DSLR.


free makeup, free edit
mata sembab macam mata panda dah

edit sikit, hilang segala comot kat muka

ni aku lukis, sila percaya

cantik kan warna pink :)

pissssttt : Sebenarnya tak ada mood langsung nak update belog ni, broadband lembab sangat-sangat. Buat sakit hati aje, layan cite Korea lagi best.






9 comments:

L.e.e.z.a said...

comey! ^_^

cik najihah said...

pewit....natural beauty tu...

.::cintabungablogspot::. said...

kamo da mmg cntik la dearrr ;)

JIJI YU said...

cantik tol ni ..tak mekap pon dah ok ape..

sharifahzakiah said...

dear , jom msuk contest lagi :)

ada tag kamu

http://zaimzakiah.blogspot.com/2011/03/jom-cover-mulut.html

hasrul hassan said...

Salam .. memang hot la .. nak ajak kawin bleh? hehehehe.... auochhh dah kena cubit .. lalalala

.::cintabungablogspot::. said...

kamo kene tag la dear.. :)


http://ikmalira87.blogspot.com/2011/03/contest-sweet-couple-yang-paling-cool-n.html

nurul ainul farhain said...

akak cantik:)

Anis Adila Aris said...

tq semua..
biasa aje la, kamoo semua lagi cantik :)

hasrul hassan
kan dah kena cubit..hehe