10 March 2011

Saya Nak Blog Saya Direview Oleh Cik Ciput

Assalammualaikum dan selamat sejahtera



Tadi jalan-jalan di belog Cik Cintabunga, tiba-tiba nampak segmen ni (tak boleh bla ayat tiba-tiba tu). Aku rasa nak join even tak di tag pun oleh sesiapa. :)

Korang nak join jugak ke? Meh tekan dengan penuh sabar di sini.
Aku nak tag kepada Fara Najihah dan Farah Fatinah :)

4 comments:

.::cintabungablogspot::. said...

ooOOo...skodeng cik bunga yeww...
heheh... mish nyer kat cik anis kitew, cm da lame tak update blog je dear ;)

cik najihah said...

terime kaseh cantek...
:)
klik heart beat ko

Anis Adila Aris said...

.::cintabungablogspot::.

busy sikit, lgpun sebelum ni line broadband lembab macam siput..so, xde mood nak online. :)

Anis Adila Aris said...

cik najihah

sama-sama comel :)