31 March 2011

Saya Mahu Jadi Blogger HOT

Assalammualaikum dan selamat sejahtera



Sebelum ni ada cakap nak buat bloglist, dan setelah tengok follower sudah seramai 333 orang, jadi dengan ini aku mengumumkan bloglist Anis Adila Aris telah dibuka tapi namanya bukan bloglist tapi 
Blogger HOT di Belog Anis Adila Aris.


Senarai link belog blogger yang sertai Blogger HOT Anis Adila Aris ini akan dipamerkan di side belog ini.
Syarat-syarat nak jadi blogger HOT ni senang aje, 


 Buat satu entry yang bertajuk 

Saya Blogger HOT di Belog Anis Adila Aris
 Letakkan banner di atas dan letak link belog Anis Adila Aris
 Lengkapkan ayat ini.. Saya mahu jadi Blogger HOT di Belog Anis Adila Aris  kerana........... ( ikut korang la nak   panjang mane)
Follow Belog Anis Adila Aris dan like page Belog Anis Adila Aris.
 Tag kepada 2 orang
 Tinggalkan link korang di comment entry ini


Tujuan Blogger Hot di Belog Anis Adila Aris ni adalah untuk merapatkan hubungan antara blogger dan senang nak blogwalking.
Tarih tutup penyertaan ialah paper last final exam aku sem, ditukarkan kepada 31 Mac ni :)


pissssstttt : takut la tak ada yang join :( kalau tak ada sambutan, benda alah ini akan dibatalkan 

24 comments:

cik najihah said...

kalau aku x buat entry tapi nak jadi vip blogger hot ko bole hahaha

Anis Adila Aris said...

kalo ko tak buat mmg aku nak masukkan tapi x dapat la jadi vip..
jadi cmne? (angkt2 kening)

nurAMALLINA said...

girl, dah join :)

http://nuramallinapotpet.blogspot.com/2011/03/saya-blogger-hot-di-belog-anis-adila.html

Thank you. ngee~

Anis Adila Aris said...

waa..tq jadi Blogger HOT yang pertama :)

cik najihah said...

nak jugak!!! ngee

cik najihah said...

ok..entry aku yang untuk ko telah berjaya mendapat rating paling tinggi antara reader ye..hahahha gile hot!

Anis Adila Aris said...

waa..popular aku..
ye la syg...

cik blink blink said...

bila last paper...nak thu tarikh tutup....

Anis Adila Aris said...

cik blink blink

tak jadi last paper :)
31 Mac ni..hehe

Putri Malu said...

juin..hehe
http://putrimalupage.blogspot.com/2011/03/blogger-hot-di-belog-anis-adila-aris.html

shahjiehan said...

saya x hot..huhuhu


jom baca dan komen Saya Sayang emak saya

Anis Adila Aris said...

Putri Malu

waa..blogger HOT yg kedua

Anis Adila Aris said...

shahjiehan

kalau join ni, confirm HOT :)

cik najihah said...

awak..awak ditag lah huhu
jom menang coklat

Nurfazilah Cipa said...

cipa da review blog ni.take a look:)

http://nurfazilaharsat.blogspot.com/2011/03/sye-nk-blog-sye-direview-oleh-cik-cipot_21.html

Ms said...

love ur blog! love the color! jom singgah blogshop sy yer! http://momoeyes.blogspot.com/

100% original, circle lens directly imported from daegu, korea. =D

♥.::ĈïŇtªβüŇĝªβĽŐĝŜpŐt™::.♥ said...

da join taw ^^

http://ikmalira87.blogspot.com/2011/03/saya-blogger-hot-di-belog-anis-adila.html

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

NANA DA JOIN..MEH2 TGK SINI...HEHEH

http://bungakubakawali.blogspot.com/2011/03/saya-blogger-hot-di-belog-anis-adila.html

♥.::ĈïŇtªβüŇĝªβĽŐĝŜpŐt™::.♥ said...

sayunk kamo jugakkk! >.<

sitinurfaeezah said...

ct nk join
http://inisayapunyacerita.blogspot.com/2011/03/saya-blogger-hot-di-belog-anis-adila.html

sitinurfaeezah said...

ct join tw

http://inisayapunyacerita.blogspot.com/2011/03/saya-blogger-hot-di-belog-anis-adila.html

sabenazakey said...

sabenazakey dah join. ehh!! silap. ANIS sabreena dah join akak.

http://sabenazakey.blogspot.com/2011/03/saya-blogger-hot-di-belog-anis-adila.html

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Alhamdulilla kat msjid die ehhh. heheh ^^


JANGAN LUPA TAW

aSh'MeCk'Da said...

hi anis

ni link tuk be HOT BLOGGER

http://ashmidastory.blogspot.com/2011/03/blogger-hot-di-belog-anis-adila-aris.html