08 March 2011

Layak Ke Jadi Model?

Assalammualaikum dan selamat sejahtera


Aku dah lama sebenarnya jadi stalker page Dara.com. Baru-baru ni aku ternampak..



Dari dulu lagi berhajat nak cuba testshoot ni tapi ada je halangan. Terlupa tarikh la, ada hal la, ada kelas la, macam-macam lagi. Tapi kali ni, tekadkan hati pergi jugak. Mujur la Zakia ku sayang sudi nak temankan. 
Aku pakai simple sangat, ye la. Aku ni mana la ada baju cantik-cantik macam kamu-kamu semua. 

Zakiah ku sayang :)



Persoalannya layak ke aku ni jadi model? badan pun besar mana dah. Tiba-tiba rasa malu dengan diri sendiri.

Lepas dah siap testshoot tu, kami pun balik la tapi singgah dulu kat McD. Bila nak melangkah je ke dalam McD sek 2, tapak wedges tertanggal. OMG!!!
Nasib baik la bukan masa testshoot, kalau tak. Memang berkaki ayam la aku. 
Aku berlagak cool, cabut tapak wedges sebelah lagi. Ingatkan ok la tapi........

makin teruk jadinya, kalau orang nampak, mesti hadiahkan aku kasut baru sebab ingat aku tak mampu kan.

mujur ada Zakiah, laju-laju tolong aku belikan selipar.

pisssssttttt : pesanan dari aku, kalau kasut tu dah nampak uzur, baik jangan pakai. :)








7 comments:

a n a . i z z t y said...

yakin dgn diri sendiri.... :)

ada mokhtar said...

hehehe.. sampai tercabut tapak ye... btw, boleh je.. u cantik =)

Anis Adila Aris said...

a n a . i z z t y

tq ana... ok set mind.. yakin!!!!

ada mokhtar

tue la pasal, kesian sy pakai kasut buruk aje. :(

sharifahzakiah said...

comel gila kamu dear :))

Anis Adila Aris said...

sharifahzakiah..

kamoo lagi comel :)

cik najihah said...

wah pas ni kawan dengan model lah aku ngee

Anis Adila Aris said...

cik najihah

jangan nak berharap sangat la..
itupun kalau dapat..
aku macam selekeh jew :)