13 March 2011

Keji Anwar Hadi

Assalammualakum dan selamat sejahtera.

Tadi blogwalking dan terjumpa sesuatu di belog Love Is In The Air.
Video mengutuk Anwar Hadi, korang kenal tak siapa Anwar Hadi? Kalau tak kenal meh tengok sini.
Sekarang dah kenal? Meh aku nak tunjuk video yang agak kurang ajar la..


Weh kalau dah benci tak payah la nak video macam ni.. motif??

Kepada makhluk-makhluk pengecut yang berada di dalam video..

 Lubang hidung dia besar pun, at least dia HANDSOME dari korang.
 Dia cakap English sebab dia PANDAI SPEAKING, dia belajar OVERSEA bai. Ko ada?
Dia buat video pun ada FAEDAH dan tak ada sibuk nak caci maki nama orang. Buat tambah dosa je korang ni.
Dia tak PENAKUT macam korang, siap tutup muka bagai nak kutuk orang. Tak gentleman la bro.
Buang masa korang je buat VIDEO SAMPAH macam tu.  

pissssttttt : Kenapa la ramai sangat yang ada p.h.d ni. Sampai bila Melayu nak maju..

3 comments:

hanafi_napi said...

gelabah gler...hauhauaa..
cam org kurang akal..huahuahuaaa..;p

Anis Adila Aris said...

serius..entah pape diowang..
macam !@#$%^&*

cik^syera said...

xsempat nk tgk video tuh,,
apa2 pon mmg PHD sungguh!
sokong anwarhadi!