23 March 2011

Kecewa Tak Dapat Print Screen

Assalammualaikum dan selamat sejahtera


Selepas aje baca entry ini terus tekad nak print screen untuk kak YUYU ZULAIKHA.




Dari malam tadi lagi duduk usha belog Yuyu Zulaikha sampai pukul 2 pagi, kejap-kejap refresh nak tahu dah meningkat belum follower.


Malam tadi dah 3800 +++, dalam setengah jam ada la 2,3 orang yang follow. Tapi mata ni  jahat, dah taknak bukak sangat dah, jadi  fikir dalam hati, esok pagi sebelum pergi kelas kena laju-laju bukak belog Yuyu Zulikha.
Tapi pagi tadi still tak cukup lagi 4000 follower. 


Tapi tadi balik je dari kelas, selaju mungkin bukak belog Yuyu Zulaikha, dan nampak..


rasa nak edit je, biar jadi 4000
Kecewa gila-gila tau tapi nak buat macam mane, tak ada rezeki kan :(
Tapi untuk kak Yuyu Zulaikha, tahniah diucapakan kerana telah ada 4000 ++ follower, kiranya dalam sehari ada 10 orang yang follow kak Yuyu. Kalau belog aku ni, nak dapatkan seorang follower pun puas.






3 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

hahahah.. mekasih sayangggg ^^ haishh~ semalam banyak yang unfollow.. hmmm... T_T sedeh sangat

Anis Adila Aris said...

y u y u Z u l a i k h a

waaaa (genyih2 mata)
kak yuyu comment la..hehe

eee...jahat siapa unfollow tue..
takpe, dalam sekelip mata je boleh dapat 4000.

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

hehe cian die..tp yuyu da review blog awk ni...