18 March 2011

Jelajah 3 Shopping Mall Dalam Masa 5 Jam

Assalammualaikum dan selamat sejahtera


Semalam selepas bertungkus lumus buat pembentangan untuk subjek Building Services dan dipuji oleh lecturer, dengan senang hatinya pergi jalan-jalan. 
Oh yeah, duit semakin menipis dari hari ke hari. Mulanya nak pergi photostat drawing aje tapi terus melilau ke PKNS, SACC dan PASSiapa tinggal kat Shah Alam mesti tau, semalam pun baru first time aku pergi sana.


di PKNS, di sini aku dapat beli gelang dan tudung :)

di SACC, singgah MPH bookstore


tak sedar berjalan sampai ke malam

serius kaki dah lenguh gila sampai tak daya nak berdiri

muka senyum tapi dalam hati dah resah sebab duit banyak melayang.

pisssstttt : dah lama tak letak gambar banyak-banyak dalam satu entry :)

3 comments:

cik najihah said...

weee jelesnye..nk jejalan jugak.. :(

nabila faryzza said...

hahaha! next week, kita g mid pula. ahkz! :D

Anis Adila Aris said...

cik najihah

nanti kita jalan-jalan ye :)

nabila faryzza
bukan nak balik ke next week?? hehe